Koštalo ga mnogo

ONA JE UNIŠTILA VEZU NFL ZVIJEZDI: Na Instagram kači polugole slike, a njegovoj djevojci je slala dokaze!

Autor Ana Božović Izvor mondo.rs

Dženifer Vudvord je napravila haos jednom igrači Pitsburg Stilersa.

Izvor: Instagram/jenwoodwardd/printscreen

Jedan od igrača Pitsburg Stilersa ovih dana prolazi kroz veoma turbulentan period svog života. Dok su u NFL na programu poslednji mečevi pred plej-of, on mora da brine o privatnom životu.

Dženifer Vudvord, fitnes i pilates instruktorka, nije otkrila o kom je igraču američkog fudbala riječ, ali se na svom instagramu pohvalila da mu je uništila vezu. Moramo reći, zaslužio je to!

Po riječima Dženifer, sportista se tokom trogodišnje veze sa svojom djevojkom često dopisivao sa drugim djevojkama, od kojih je jedna bila i ona. Skupljala je dokaze, pa kada shvatila šta se dešava riješila da razbije iluzije o njegovom idiličnom privatnom životu.

''Razgovarao je sa puno djevojaka, bili su to veoma ležerni razgovori. Sa tim nemam nikakav problem, ali je problem što je za to vrijeme imao djevojku koju je krio. Bili su zajedno čak tri godine'', istakla je Vudvord.

Dženifer je nekadašnjoj djevojci NFL igrača poslala zajedničke fotografije, slike zajedničkog razgovora, dokaze o naručenom taksiju i slično, a na društvenim mrežama se pohvalila čak i slikom iz kupatila NFL zvijezde.

Zbog njegove popularnosti i toga što ne želi da bude  centru pažnje tokom ovog skandala, Dženifer Vudvord je otkrila da sakrije identitet igrača Pitsbuga i djevojke koja je igrača američkog fudbala ostavila čim je saznala šta se dešava.

Na društvenoj mreži Instagram, gdje Dženifer često možete vidjeti polugolu, ona je detaljnije objasnila sve što se desilo.

''Sačuvaću tajnu i neću otkriti ime sportiste i njegove bivše djevojke. Nisam željela ovoliko pažnje na sebi ili ljudima koji su uključeni u cio slučaj. Molim vas da i vi poštujete privatnost pojedinaca'', napisala je Dženifer Vudvord.

Tagovi

NFL