OZBILJAN LUKSUZ

NADAL KUPIO SUPER JAHTU OD 6.000.000€: Pogledajte čudo kojim Rafa namerava da uplovi u Hrvatsku! (FOTO)

Autor Ana Božović Izvor mondo.rs

Ova jahta nema šta nema...

Izvor: YouTube/Denison Yachting/Australian Open TV/Printscreen

Rafael Nadal je imao dobru sezonu iza sebe, iako je ostao bez prvog mesta na ATP listi. Osvojio je 20. grend slem u karijeri pobedom na Rolan Garosu, pa sada može da se opusti.

A Španac najviše voli kada je na brodu. I te ne bilo kakvom.

Rafael Nadal slobodno vreme voli da provodi na svojoj jahti od blizu 6.000.000 evra koju je nazvao "Velika bela".

Radi se o jahti "Sunreef 80 Power" koju je Majorčanin kupio kako bi na najbolji mogući način mogao da uživa u plovidbi.

U intervjuu koji je dao za "Yachts Croatia"; Španac je otkrio osim po Balearima po kojima najviše voli da plovi, planira i da poseti hrvatska ostrva!

"Većinu vremena plovim po Balearskim ostrvima. Moj trenutni život ne dopušta duža krstarenja, ali kad budem imao vremena, onda ću se prvo posvetiti Mediteranu. Tu su u prvom redu ostrva u Hrvatskoj, potom Korzika, Grčka, a sanjam i o Karibima. Koristim svaku priliku za plovidbu, i to ne samo u letnjim mesecima. Tokom jeseni i zime znam da treniram od 8 ujutro do 14.30, potom da odem na brod, prespavam u nekoj usamljenoj uvali i vratim se ujutro na novi trening", ispričao je Nadal.

Ova jahta košta 5.800.000 evra, a radi se o modelu iz 2020. godine. Ima čak i svoju svlačionicu, tuš, poseban krov sa kojeg može da se posmatra nebo, a tu je i veliki salon. Naravno, postoji i mini đakuzi!

Na njemu može da smešteno i do 12 ljudi uz još četiri člana posade, a jahta može da se poruči sa motorom od 575 ili 1.200 konjskih snaga.

Tagovi