Slučaj Zverev

RODITELJI TENISERA NAPALI NJEGOVU BIVŠU: Da znate kako se samo ponaša za stolom!

Autor Ana Božović Izvor mondo.rs

"Svaka majka želi da ima dobru snaju"

Izvor: Tanjug, Frank Franklin II/AP

Morali su da se uključe i roditelji da odbrane sina.

Bivša devojka nemačkog tenisera Saše Zvereva, Olga Šaripova nedavno je podigla prašinu sumnjivim informacijama koje je iznela u javnost.

Ona je optužila Sašu da je u više navrata fizički nasrnuo na nju, pa čak je i gušio. Pored toga navodila je da je trpela i psihičko zlostavljanje od strane sedmog reketa sveta.

Nemac je demantovao sve tvrdnje koje je Šaripova iznela, a sada su se u celu priču uključili i Sašini roditelji.

Otac sedmog tenisera planete nije želeo da govori loše o bivšoj snajki, ali je opisao neke momente te neslavne ljubavne romanse. Svog sina okarakterisao je kao disciplinovanog, dok je Šaripova kako on kaže više volela da izlazi.

"Imala je drugačiji način života. Saša je kao sportista disciplinovan, a ona bi uvek išla na žurke", rekao je stariji Aleksandar porodice Zverev, i dodao da je Šaripova htela pomirenje sa teniserom.

"Dva meseca posle raskida pozvala me je i nije rekla ništa negativno o Saši. Izvinila se, rekla da je mnoge stvari glupo uradila i da bi dala sve za još jednu šansu sa mojim sinom. Pokušao sam da je smirim i da joj kažem da život ide dalje“, završio je otac nemačkog tenisera, dok je majka malo oštrija bila sa kritikama.

"Kada bismo jeli, ona bi završila obrok, ustala i tražila da Saša ide sa njom, čak iako ostali još jedu. Možda je to sitnica, ali primećuju se takve stvari. Nesnađena je, nestabilna“, bila je potpuno iskrena Nataša Zverev.

Podsetimo, pre nego što je Olga Šaripova iznela optužbe na račun tenisera, još jedna njegova bivša oglasila se i rekla da čeka njegovo dete. Ta situacija se završila na mirniji način jer je sedmi reket sveta priznao da je to tačno.

Koji je sledeći potez Šaripove, i da li će ATP i dalje stajati iza Saše i čuvati mu leđa ostaje da vidimo.

Tagovi