Ostali sportovi

ADŽIĆ: "Mogli smo više, podbacili smo u odbrani"

Autor Jovana Raičević

Budućnost je mogla da pruži više i ostavi bolji utisak na gostovanju Đeru, ali je podbacila prije svega u odbrani, kazao je trener Dragan Adžić nakon poraza od mađarskog tima (34:29) u devetom kolu DELO EHF Lige šampiona, saopšteno je iz ŽRK Budućnost.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Adžić je kazao da su njegove izabranice ostavile dobar utisak u napadu i iskoristile činjenicu što Đer nije imao tri igračice na poziciji lijevog krila, ali da je nedostajalo koncentracije u drugom poluvremenu da bi se savladao najkvalitetniji i najiskusniji protivnik u elitnom takmičenju, navodi se u saopštenju.

"Dobro smo otvorili meč i imali dobru energiju, naročito u napadu. U odbrani nijesmo bili na visini zadatka tokom čitavog meča, odnosno na nivou koji je potreban da bi se savladao Đer. U napadu je bilo mnogo pozitivnih stvari koje smo pripremali u posljednje vrijeme, imajući u vidu to da Đer nije imao tri igračice na poziciji lijevog krila zbog pozitivnih testova na koronavirus. To smo željeli da iskoristimo i u tome smo uspjeli u najvećem dijelu prvog poluvremena, ali nije bilo dobre koncentracije u nastavku meč i Đer je to znao da kazni kao najkvalitetnija i najiskusnija ekipa. Mogli smo više u ovom momentu, mogli smo da pariramo bolje, ali podbacili smo prije svega u odbrani" - kazao je Adžić.

" -zaključio je Adžić.