Ajmo Novače!

NOLE NEMA VREMENA ZA ODMOR, ALI ZNA KAKO PROTIV TIMA: Novak i Dominik - uvek je uzbudljivo!

Autor Ana Božović Izvor mondo.rs

Bili smo uplašeni nakon poraza od Medvedeva, ali Novak je u polufinalu!

Izvor: Tanjug

Forma je pala na trenutak, ali se srpski as brzo probudio i dokazao zašto je najbolji na svetu.

Fantastičan tenis je prvi reket sveta, Novak Đoković pružio protiv nemačkog tenisera Saše Zvereva. Savladao ga je u dva seta (6:3,7:6).

Danas (subota) od 15 sledi sudar prvog i trećeg reketa planete. Ko će dobiti prestižno mesto u finalu?

Đoković i Tim sastali su se do sada 11 puta u karijeri, a srpski teniser slavio je sedam puta, dok je Dominik Tim iskoristio tajno oružje protiv Noleta u četiri meča.

Kada su se prethodne godine njih dvojica sastali u Londonu na Završnom mastersu, Domi je bio taj koji je trijumfovao i zato Nole mora da bude spreman na sve.

Đoković u hladnoj prestonici Engleske sprema juriš na petu titulu kako u sezoni tako i na Završnom mastersu. Upravo taj podatak ide u korist najboljem na svetu, jer ovogodišnji šampion US Opena i dalje ne zna kako se podiže pehar u Londonu.

Sa druge strane, austrijski teniser biće u prednosti što se tiče termina polufinalnog meča. Duel počinje u subotu u 15 časova što znači da će Nole imati malo vremena za odmor.

Iako je vremena za pripremu malo, videli smo šta je prvi reket sveta spreman da uradi na terenu i zato ne treba sumnjati kako u mentalnu tako ni u njegovu fizičku pripremu.