Ostali sportovi

ŠUMAHER PRATI KARIJERU SVOG SINA! Nove informacije o legendi Formule 1, ovo će obradovati njegove fanove!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Jako malo informacija se zna o zdravstvenom stanju sedmostrukog šampiona "najbržeg cirkusa na svijetu".

Izvor: YouTube/FORMULA 1

Legendarni šampion Formule 1 Mihael Šumaher i dalje je jedna od glavnih tema u svijetu automoto sporta, ali i sporta generalno. Još otkad je prije sedam godina zadobio teške povrede tokom nesreće na skijanju u Švajcarskoj, popularni "Šumi" je u teškom zdravstvenom stanju.

Za sve te godine, jako malo informacija o njegovom zdravlju je ugledalo svjetlost dana, a sada je o svemu tome govorio i Žan Tod.

Tod, inače Šumaherov prijatelj, redovno posjećuje legendarnog vozača i on je medijima otkrio da Mihael prati karijeru svog talentovanog sina Mika.

Mik Šumaher je odlično vozio prethodnih sezona u Formuli 3 i potom Formuli 2, pa bi vrlo uskoro mogao da ga vidi i "najbrži cirkus na svijetu".

"Naravno da Mihael prati Mika. Mik će od sledeće godine vjerovatno u Formulu 1, što će biti veliki izazov. Bili bismo oduševljeni da imamo novog Šumahera na najvišem nivou takmičenja", rekao je Tod, upitan prati li stariji Šumaher karijeru svog sina na televiziji.

Toda su naravno pitali i o Mihaelovom zdravlju, ali je ovaj očekivano ostao "zakopčan" po tom pitanju.

"To je pitanje na koje ću uvijek biti ekstremno rezervisan. Viđam Mihaela često, jednom ili dva puta mjesečno. Ali moj će odgovor uvek biti isti. Bori se. Jako se dobro za njega brinu i nalazi se na jako udobnom mjestu. Možemo samo da poželimo i njemu i porodici da stvari budu bolje", objasnio je Tod.

Šumaher se trenutno nalazi u luksuznoj vili na Majorci.