POLAKO...

ZAŠTO NADAL (JOŠ) NEMA DJECU: Ćiska i Rafa su zajedno 15 godina, a to je bila zajednička odluka!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

"Nisam mislio da će tako biti, ali...", objasnio je Nadal koji ne krije da želi djecu.

Izvor: Instagram/xiscaperellofans

O privatnom životu Novaka Đokovića i Rodžera Federera se gotovo sve zna, ali je Rafael Nadal uvjek bio misteroizniji, trudio se da intimu zadrži za sebe.

Ipak, u popularnoj španskoj emisiji "Mi Casa Es La Tuya" ("Moja kuća je tvoja kuća") otkrio je detalje o kojima do sada nije pričao - ili ih je rijetko spominjao. Upitan je i da li njegova dugogodišnja djevojka Ćiska i on planiraju djecu, a bez uzdržavanja je objasnio zašto čekaju.

"Znam je još od kada smo bili klinci", rekao je Nadal o svojoj supruzi Mariji Franciski koju u medijima najčešće oslovljavaju sa "Ćiska", a muž je zove "Mari".

"Iskreno, uvjek sam mislio da ćemo imati djecu kada završim karijeru. Mislio sam da će mi karijera potrajati do 30. godine, ali se ispostavilo da je mnogo duže od toga", rekao je Nadal koji je rođen 1986. godine, a sa Ćiskom je u vezi od 2005.

Dugogodišnja veza krunisana je brakom prošle jeseni, a za razliku od drugih djevojaka/supruga tenisera - Ćiska ne prati Nadala na svakom turniru, ne želi da ga remeti svojim prisustvom.

"Njemu treba prostor kada se takmiči, a ideja da se ja motam oko njega po cio dan već me zamara", ispričala je ranije za španske medije Ćiska.

Nadal i Ćiska (sport)
Izvor: YouTube/Fedal Tennis Tv

"On bi se samo brinuo za mene. Ako bih ga pratila stalno, možda bismo prestali da se slažemo".

"Bik sa Majorke" ističe da se njegova supruga daleko bolje snašla tokom pandemije korona virusa, a dodaje da igra i važnu ulogu pošto vodi njegovu humanitarnu fondaciju, međutim ne voli mnogo da se pojavljuje u javnosti, što je još jedna zajednička odluka.

"Volio bih da imam decu, ja sam porodični tip i jako volim djecu", govorio je prošle godine Rafael Nadal i priznao da je stvarnost malo drugačija.

"Volio bih da san o djeci ispunim kad mi to dopusti sportska karijera. Želim da brinem o njima. Nisam siguran da bi moja putovanja tokom godine bila dobra za njih...", naveo je Nadal koji još ne razmišlja o penzionisanju.