hmmm

MA, KAKAV DOPING, TO MI JE OD MARIHUANE: UFC šampion objasnio labavi prsni mišić koji je zapalio društvene mreže

Autor Ana Božović Izvor mondo.rs

"Lekar mi kaže da prestanem da duvam. Neću da prestanem"

Izvor: Printscreen/Twitter

Posle sjajne pobede u UFC-u 253 pojavile su se glasine da se Izrael Adesanja dopinguje. Dokaz? Abnormalno labavi prsni mišić.

Dok su se "stručnjaci" utrkivali da objasne da je to zbog uzimanja nedozvoljenih supstanci, on je ćutao, a sada je dao svoje objašnjenje: "Previše duvam". Dakle, marihuana.

Adesanja je tada pobedio Paula Kostu u drugoj rundi, onda ga ponizio, ali pričalo se i o tom pektoralu. Navodno, neka nedozvoljena sredstva izazivaju upalu, pa onda to tako izgleda.

"Pregledana mi je hipofiza, nivoi hormona su u redu, kao i nivoi estrogena i testosterona", rekao je Adesanja za TMZ.

"Pregledan sam ultrazvukom i mamogramom, prvi put u životu. Da budem iskren, možda sam živeo malo nezdravo. Kao što je pušenje trave, to mi je rekao lekar iz UFC-a. Rekao mi je da treba da prestanem, ali neću da prestajem. Samo ću malo da smanjim sa duvanjem", rekao je Adesanja.

Ovaj Novozelanđanin nigerijskog porekla je jedna od živopisnijih pojava u UFC-u. Potpuno je prihvatio društvene mreže i često deli šaljive snimke i fotografije.

Tako je iskoristio nedavni hit snimak američke pastorke koja se moli za pobedu Donalda Trampa na američkim izborimada bi objasnio kako dolazi do titule:

Kako vama ovo deluje?

Tagovi

UFC