Ostali sportovi

AMERIKANAC ŽESTOKO PROZVAO HABIBA: On bije gomilu dece, tuče se samo sa patuiljcima!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Habib Nurmagomedov ne prestaje da bude tema.

Izvor: Guliver/ Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Nakon pobede nad Džastnom Gejdžijem i odbrane šampionskog pojasa Habib Nurmagomedovje šokirao čitav svet i odlučio je da se povuče.

Borac iz Rusije je istakao da je razlog za to porodične prirode, pa je završio karijeru bez poraza. Njegov skor je bio 29 pobeda oi otišao je u "penziju" netaknutog rekorda.

No otkako se povukao ne prestaju provokacije na njegov račun. Dok su mnogi rešili da ga pohvale i istaknu kako je on sjajan borac, sada se javio Kolbi Kovington

Američki MMA borac koji se bori u velter kategoriji smatra da Habib smanjuje kilažu kako bi se borio u manjoj kategoriji. 

"Svi znaju da Habib ima oko 86 kilograma između borbi, ja imam manje od njega. Međutim ja sam pravi muškarac i borim se u klasi svoje težine. Spreman sam za svakog protivnika. Habib hoće da se bori samo sa patuljcima", rekao je Kovington.

Potom je nastavio sa žestokim  prozivkama na račun Dagestanca. 

"Odlično je što tuče gomilu dece. Gomilu patuljaka. Nikad se neće boriti u kategoriji za prave muškarce. Zna da ako se bori ovde neće odbraniti svoju titulu", dodao je Kovington. 

Tagovi