Ostali sportovi

BOKSERU OŽENJENOM KARTEL-SNAJKOM UKRALI BOGATSTVO: Lopovi im iz kuće odnijeli nakit vrijedan 750 hiljada dolara!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Sin "Cezara boksa" ostao bez pravog bogatstva

Izvor: Guliver, Al Bello/Getty Images North America

Meksička bokserska zvijezda Hulio Sezar Čaves mlađi, mnogo poznatiji kao sin legendarnog oca nego po svojim dostignućima u ringu, rekao je da su mu lopovi obili kuću u Los Anđelesu i odnijeli nakit u vrijednosti od 750.000 dolara!

Ovaj 34-godišnjak je rekao da je kuća provaljena najvjerovatnije prošle nedjelje, kada je porodica bila van grada. Lopovi su navodno ušli kroz prozor u kupatilu.

TMZ javlja da su lopovi odnijeli mali sef u kome je bilo nakita u vrijednosti od oko 600.000 dolara, kao i drugih stvari u vrijednosti od oko 150.000.

Par je nedavno dobio drugo dijete. Junior je inače oženjen Fridom Čavez, bivšom suprugom Edgara Guzmana Lopeza, sina ozloglašenog vođe kartela Sinaloa, Hoakina Guzmana, mnogo poznatijeg kao "El Ćapo".

Edgar je ubijen 2008. godine kada ga je rivalski kartel izrešetao na parkingu supermarketa. Policija je svjesna ovih veza, ali se za sada ne zna da li karteli imaju ikakve veze sa provalom.

Junior je inače sin "Cezara boksa", Hulija Sezara Čaveza, jednog od najvećih boksera svih vremena, šampiona u četiri težinske kategorije, koji je osamdesetih i početkom devedesetih harao ringovima širom svijeta.

Junior je bio šampion srednje kategorije u WBC verziji, koju je držao od 2011. do 2012. godine. Uvijek cinični ljubitelji boksa govorili su da mu je očevo ime dalo sve privilegije, lakše protivnike i preskakanje rejtgina.

No, titulu je izgubio 2012, kada ga je ostareli, nasledni ("pravi") šampion Serhio "Maravilja" Martinez, koji je davno prošao svoje najbolje dane, odškolovao u boksu i oduzeo mu pojas.

Tagovi