neuništiv!

HABIB OTKRIO FOTKE SLOMLJENOG STOPALA: Kako je moguće da je uopšte ušao u oktagon?! (FOTO)

Autor Ana Božović Izvor mondo.rs

Ne tri, nego dve nedelje pred borbu!

Izvor: Guliver/ Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Svet ne prestaje da priča o Habibu Nurmagomedovu i sve otvorenije priča o njemu kao o najboljem MMA borcu svih vremena posle subotnjeg velikog trijumfa nad Džastinom Gejdžijem.

Ali, ne samo to, svi pričaju i o njegovom karakteru. Priča se kako nije hteo da slomi ruku Gejdžiju jer je Amerikancu bila tu porodica. Pre toga je predsednik UFC-a Dejna Vajt otkrio je Habib krio slomljeno stopalo pre borbe!

Sada ceo svet može da vidi kako je to izgledalo.

Habib je na svom Instagram "storiju" pokazao i rentgendski snimak slomljenog palca:

Izvor: Instagram/khabib_nurmagomedov

A onda i svog otečenog stopala:

Izvor: Instagram/khabib_nurmagomedov

Na obe fotografije ispisan je datum – renten od 7. a otečeno stopalo od 8. oktobra. Meč je održan 24.

Još ne znamo koliko mu je povreda uticala na trening i pripreme ovog meča u kome je odbranio titulu, ali svakako znamo da ne može biti lako.

"Nakon svega što je taj dečko prošao u poslednje možemo biti srećni što smo imali priliku da ga gledamo večeras. Čuo sam da je pre tri nedelje slomio stopalo i to nikome nije rekao. Na stopalu ima slomljena dva prsta i jednu kost. On je jedno od najizdržljivijih ljudskih bića na planeti", ispričao je Vajt, koji je prvi otkrio novinarima o povredi.

Sada vidimo da je imao problema i 16 dana pre borbe…

Kakav čovek!

Kao što znamo, Nurmagomedov je pobedio Gejdžija "trouglom" u drugoj rundi, posle čega je objavio da se povlači iz takmičenja.

Tagovi