Ostali sportovi

KUVAO SAM ZA FEDERERA I SHVATIO ŠTA JE LUKSUZ: Bivši šef kuhinje otkriva kako ga je Mirka šokirala!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

"Nikada nisam upoznao takvu elitu, ali...".

Izvor: Guliver/Kirsty Wigglesworth - Pool/Getty Images, Instagram/chefhussains

Vrhunski sportisti moraju da vode veliku pažnju oko ishrane i nije tajna da mnogi od njih zbog toga angažuju više kuvara, kao da vode sopstveni mali restoran.

Takvo zadovoljstvo sebi može da priušti i Rodžer Federer o čijoj je ishrani dugo računa vodio šef kuhinje Husain Šazad. U pitanju je Indijac koji je radio u lokalnim restoranima prije selidbe u Njujork, a u intervjuu za domaće medije otkrio je kako je počeo da radi za Švajcarca.

Njegov šef u Njujorku znao je da želi više u životu, preporučio ga je jednom prijatelju iz ATP, a onda je stigla poruka kojoj se nije nadao.

"Otvorio sam mejl i vidio ime Mirka Federer. Je**te!Pomislio sam ovo ne može da bude istina", ispričao je Husain Šazad u intervjuu koji prenosi "Blick".

"Imao je pratnju u kojoj su bila 24 čovjeka! Bilo je nas dvojica privatnih kuvara i vidio sam pravi luksuz i veoma uživao u njemu", poručio je bivši kuvar Rodžera Federera koji je objasnio da ga je zapravo najviše iznenadilo što ga Švajcarac nije gledao sa visine.

"Nikada nisam upoznao takve elitu koja je tako skromna. Poštovali su mene i moj rad, uvijek govorili sa mnom na istom nivou".

Mirka i Rodžer su uživali u jelima koja je spremao Indijac, ali nije želio da se preseli s njima u Švajcarsku.

"Bilo bi mi previše da služim nekoga iz dana u dan, tako da sam odmah znao da neću to moći na duže staze…", ispričao je Šazad koji je sada glavni kuvar u jednom restoranu u Mumbaju, pa su tako dani glamura iz Federerove vile iza njega

Tagovi