Ostali sportovi

UVIJEK SE JAVI ONAJ KEJROS, KIROS... ONAJ BEZVEZNJAK: Dejan Savićević isprozivao "mrzitelja" Novaka Đokovića!

Autor Milutin Vujičić Izvor mondo.rs

"Kako on reprezentuje srpski sport, to je za svako poštovanje".

Izvor: MN Press

Novak Đoković dobio je mnogo kritika u javnosti posle diskvalifikacije sa US Opena kada je slučajno pogodio linijskog sudiju lopticom. Tako kažu pravila, doduše nisu ispoštovana u slučaju Rodžera Federera koji se nije čak ni izvinio dječaku koga je pogodio.

Jedan od prvih koji se javio da kritikuje Đokovića je Kirjos, australijski teniser poznat po skandalima i mržnji Đokovića. Pokušao je odmah da sebe stavi u prvi plan i glumi žrtvu...

To je stiglo i do Balkana, pa je tako u zaštitu Đokovića stao legendarni crnogorski fudbaler i predsjednik FSCG Dejan Savićević.

"Uvijek se javljaju oni isti, Kejros, Kiros, neki... Nemam pojma. Što pljuje Đokovića. Neki bezvezni igrač što ga non stop proziva, šta god uradi Đoković, ne valja", kazao je Savićević prilikom gostovanja u podkastu "Sport Light".

"I onaj Vilander, koji je bio dobar igrač, sad je komentator, pa odjednom počne da ga hvali, pa ti nije jasno o čemu se radi", dodao je osvajač dvije Lige šampiona.

Dejan Savićević se osvrnuo i na "Adrija tur", na kome se pojavila korona virus zbog čega je Đoković bio pod paljbom javnosti, poručivši da je Srbin možda "potcijenio situaciju, uključivši i ljude koji su mu davali informacije".

"Otišlo je kako je otišlo, vjerovatno nije bilo sve spremno za tu manifestaciju. Ali da neko kritikuje Đokovića posle svega što je uradio, za Srbiju i srpski sport...", kazao je Savićević i dodao:

"Kako on reprezentuje srpski sport, to je za svako poštovanje".