Ostali sportovi

Radmila Petrović u TIMU protiv Podravke

Autor Ana Božović

Predsjednica Ženskog rukometnog kluba Budućnost, Radmila Petrović i šest juniorki biće u timu za nedjeljni duel sa Podravkom, na startu Lige šampiona, saopšteno je iz podgoričkog rukometnog kluba.

Izvor: MONDO/Bojan Stanišić

Navodi se da protiv hrvatskog šampiona, trener Dragan Adžić neće moći da računa na 11 rukometašica.

"Zbog oporavka od koronavirusa, koji su uspješno prebrodile, sa ekipom u Koprivnicu neće putovati kapiten Milena Raičević, Jovanka Radičević, Tatjana Brnović, Ema Ramusović, Katarina Džaferović, Andrijana Popović, Jovana Ilić, Milena Vujisić, Itana Grbić i Nađa Kadović. Meč će propustiti i Valerija Maslova zbog povrede ramena", piše u saopštenju podgoričkog kluba.

Navodi se da su za duel protiv Podravke, osim predsjednice kluba, prijavljene i juniorke Anastasija Krivokapić, Gordana Marsenić, Sara Gugač, Mina Novović, Milica Anđušić i Sara Senić.

"Petrović je igračku karijeru završila nakon Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. godine. U proteklom periodu trenirala je sa timom i izrazila želju da pomogne u situaciji kada trener Adžić ima dosta problema sa sastavom tima", saopšteno je iz ŽRK Budućnost.

Duel Podravke i Budućnosti biće odigran u nedjelju u 16 sati.

U ostalim mečevima prvog kola grupe B, sastaće se Brest – Ramniku Vlčea, Odenze – Borusija Dortmund i CSKA – Đer.