Ostali sportovi

Pljušte uvrede zbog Novaka: Vi ste budale, a ti si intelektualna NULA

Autori mondo.me Vladimir Sukdolak

Rat porukama između Nika Kirjosa i Borne Ćorića se rasplamsao.

Izvor: Twitter

Bez tenisa i nije toliko dosadno…

Uglavnom teniseri, ali i teniserke lepo nas zabavljaju dok je sezona već pet meseci u prekidu zbog pandemije korona virusa. Za pomenuti period mogli smo da pročitamo svašta o glavnim facama "belog sporta", od najintimnijih detalja iz privatnog života, do hvalospeva koje su upućivali jedni drugima.

Samo je Nik Kirjos ostao dosledan svoje "loše" priče. Ruku na srce, imao je blistave momente, kada se bavio humanitarnim radom i kada je hvalio najveće protivnike zbog istog delovanja, pa čak i Novaka Đokovića.

Sada mu je opet do svađe. Namerio se na Hrvata Bornu Ćorića, koji mu svakako nije ostao dužan, ali je poslednja bila Nikova.

I to vrlo niska…

Prvo je bila prepirka, pa se sve pretvorilo u uvrede i svađu, a počelo je pošto je Ćorić pristao da učestvuje na Adria turu u Zadru, koji je, naravno, organizovao Đoković i na kom su se obojica tenisera inficirala virusom Covid-19.

Kirjos je bio možda i najveći kritičar održavanja turnira, smatrajući organizatore i učesnike vrlo neodgovornim. Ćorić je već tada rekao da je "lako biti general posle bitke" i da ga ne zanima to što Australijanac priča, jer njegove izjave nemaju kredibilitet.

"Trebalo bi da te zanima. Da li imaš kamenje u glavi? Možeš podržati svoje prijatelje, ali ja samo pokušavam da budu odgovorni... Oni su teniseri i nisu posebni. Kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo = 0", opako je uzvratio Kirjos.

I nije stao…

"Samo se brinem da vi budale niste uzrokovali da se još igrača oseća kao Dimitrov. Jesi li pročitao kako se osećao posle negativnog testa? Ili je to previše da tvoj mozak procesuira?", dodao je australijski teniser na svom Twitteru i o tome ste već mogli da čitate na MONDU. 

Usledio je odgovor Zagrepčanina.

"Stvarno? Ti držiš pridike o ponašanju? Ili ti je jako dosadno ili si previše popio?".

Za Kirjosa je to bio samo povod da njegova bude poslednja.

"Opet se šališ s globalnom pandemijom i pokazuješ svoj nivo zrelosti. Biće mi drago da te ponovno vidim, da vidim je li ti taj kikiriki od mozga porastao. Ali da, malo mi je dosadno kad gledam tvoj dosadni tenis i ličnost kojom apsolutno nimalo ne doprinosiš sportu."

Sada je na potezu Borna Ćorić…