Ostali sportovi

Nole je vrh: I zbog ovoga je oduševio domaćine u BiH

Autori mondo.me Mirjana Šegan

Najbolji teniser sveta uživao prethodnih dana u komšiluku, ali i oni koji su boravili u njegovom društvu

Izvor: ATA Images/Borislav Zdrinja/ZIPA Photo

Novak Đoković je u prethodna tri dana boravio u privatnoj poseti Bosni Hercegovini, gde je u Visokom posetio Arheološki park "Bosanska piramida Sunca" i "napunio baterije" za predstojeće izazove koji mu slede u nastavku teniske sezone.

Najbolji teniser sveta je u društvu roditelja, majke Dijane i oca Srđana uživao u prirodi, meditirao, posetio Hram Svetog Prokopija i dobio na poklon i zemljište na atraktivnoj lokaciji na Jahorini. Domaćine u BiH posebno je oduševio jednom stvari.

U hotelu na Trebeviću gde je odseo naveli su da uprkos tome što je planetarno popularna ličnost nije imao posebne zahteve.

"Novak je od početka bio divan prema svima, uvek je razgovarao s osmehom i nijednog trenutka, iako smo mi bili svesni toga, nije se mogao steći utisak da je reč o svetskoj ličnosti i jednom od najpoznatijih sportista današnjice. Nije bio zahtevan, uprkos tome što ima poseban režim ishrane, i bila je velika čast na taj jednostavan način raditi s takvim profesionalcem", rekli su za portal klix.ba zaposleni u hotelu.

Naveli su i da je Đoković iza sebe ostavio veoma uredan apartman.