Ovo će da pršti

Imamo MMA događaj godine: Njih dvojicu smo čekali!

Autor Dušan Ninković

Kako javljaju dobro obavešteni izvori - dogovoreno je. Kamaru Usman i Horhe Masvidal su blizu borbe.

Izvor: Steve Marcus/Getty Images North America, Getty Images/Steve Marcus

Nedostaje dobrih borbi, zar ne?

Prethodnih godina je MMA dobio ogroman zamah, postao je jedan od najpopularnijih sportova na svetu, a mnogi će vam reći da je 2019. godina bila najbolja za UFC.

Organizacija je rasla, velike borbe su se redovno održavale, a nekoliko boraca je i van oktagona postalo veoma atraktivno.

Ove godine se o borbama priča daleko manje, jer je pandemija korona virusa zaustavila takmičenje. ali, Dejna Vajt radi sve što je u njegovoj moći da gledamo najbolje moguće borbe.

Jedna takva je, izgleda, dogovorena!

Kako javlja Ariel Helvani, Kamaru Usman i Horhe Masvidal će se boriti u najvažnijem meču ove godine!

Po njegovim informacijama, dvojica boraca će se sresti u Las Vegasu, nakon što su se sve zainteresovane strane dogovorile oko uslova borbe. Dogovor je postignut, a jedino je ostalo da se urade testovi na COVID-19, pre nego što se uđe u oktagon.

Horhe Masvidal se već nalazi u Nevadi, gde čeka svog narednog protivnika, a Kamaru Usman će privatnim letom doputovati na dogovoreno mesto. Za sada nije poznata lokacija na kojoj će se boriti, ali se pretpostavlja da je to ''Ostrvo za borbe'' Dejne Vajt.

Kamaru Usman, koji ima nadimak ''Nigerijska noćna mora'' je doživeo samo jedan poraz u dosadašnjih 17 borbi i trenutno je jedan od najatraktivnijih sportista na svetu. Na drugoj strani će biti prava legenda, iskusni Horhe Masvidal, koji je upisao 35 pobeda i 13 poraza u dosadašnjoj karijeri.

Tagovi

MMA