OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN

Kad ljepotica poviče iz ćoška, "zvijer" mora da MELJE!

Autor Pavle Knežević

Rastjerao je sve trenere u frustraciji i ostavio samo svoju djevojku...

Izvor: Handout/Getty Images North America, Guliver

Vezao je Majk Peri dva poraza u UFC-u, nikako nije mogao da pronađe problem, a onda se riješio na drastičan korak: otpustio je sve trenere, a u ćošku tokom borbe nalazila se samo jedna osoba, sa kojom je radio u prethodno vrijeme.

Ništa to ne bi bilo preterano čudno da se Peri nije odlučio da mu trener bude, niko drugi do njegova djevojka, koja nije ni borac, ni trener!

I da stvari budu još smješnije i zanimljivije – uspjelo je! Peri je pobijedio Mikija Gola na bodove u njihovom okršaju u velter kategoriji, na reviji UFC Vegas 4.

Peri je prije borbe rekao da ne očekuje ništa od svoje djevojke, osim da uživa u predstavi. Dakle, da mu bude inspiracija tokom obračuna u kavezu. Posle toga je nazvao Latori Gonzalez svojom "kraljicom" i najavio promjene.

Doduše, nije ni ova ljepotica bez iskustva u borilačkim sportovima, pošto se u školi bavila rvanjem i boksom, ali niko nije vjerovao da ovo može da uspe. Štaviše, ljudi su se podsmijavali Instagram fotografijama na kojoj borac u roze rukavicama radi na fokuserima koje drži Gonzalezova.

Ali, ko se poslednji smije…

Peri je posle meča najavio da će iskoristiti novac od nagrade da plati račune i vrati neke drugove, a onda da će se preseliti u Južnu Floridu i tamo naći novi klub za treniranje.

"Vidjeću da se preselim na Južnu Floridu, pokupim novo znanje i to. Dešavaju se velike stvari u mom životu i probaću da neke stvari radim bolje. odavno govorim Latori da bi mogla da bude stalno u mom ćošku", rekao je Peri.

Njih dvoje je, inače, upoznao šampion poluteške kategorije u UFC-u, Džon Džons.

Tagovi

MMA