Ostali sportovi

I Draženova majka mora na testiranje, okrivila je Dimitrova!

Autori mondo.me Milutin Vujičić

Svi koji su bili u kontaktu s Novakom Đokovićem moraće da budu testirani na COVID-19.

Izvor: MN Press/Guliver/Getty Images

Biserka Petrović je godinama čekala na susret sa Novakom Đokovićem, koga izuzetno poštuje, ali nažalost okolnosti su bile takve da su se upoznali usred pandemije korona virusa.

Srpski teniser organizovao je humanitarni turnir "Adrija tur" prvo u Beogradu, potom i u Zadru, a na zvaničnu konferenciju u "gradu košarke" došla je i majka Dražena Petrovića koja je tom prilikom poklonila Đokoviću dres svog tragično nastradalog sina.

S obzirom na to da je Novak Đoković danas objavio da je pozitivan na korona virus, to znači da bi na COVID-19 trebalo da se testiraju svi koji su bili u kontaktu s njim.

"Kod kuće sam u Šibeniku u samoizolaciji", rekla je Biserka Petrović  za "Index".

"Dobro sam, nemam temperaturu. Dobro se osećam. Rekli su mi da će me testirati za par dana'', navela je ona i potom kazala da je nije strah.

"Kao da nisam u životu imala puno većih stresova i šokova od ovoga. Takva mi je sudbina, život mi je podelio takve karte. Da čovek zna što će mu se dogoditi ne bi nikad nigde išao. Glavni propust je jedino to što se taj prvi kliconoša nije testirao'', ispričala je Biserka koja je indirektno optužila prvozaraženog Grigora Dimitrova sa Adrija tura.

Bugarin je osetio simptome na poslednjem meču koji je odigrao u Zadru, protiv takođe zaraženog Borne Ćorića, kada Hrvatu i sudiji nije pružio ruku, kao da je slutio...