SJAJAN TURNIR

Filip je probao SVE, ali Tim je gospodar šljake - i u Beogradu!

Autor Milutin Vujičić

Dominik Tim je pobednik Adrija tura!

Izvor: MN Press

Posle više od sat vremena odličnog tenisa na Dorćolu - inspirisani Austrijanac je pobedio Filipa Krajinovića u tri seta 2:1 (4:3, 2:4, 4:2). Tim je ujedno jedini teniser na Adrija turu koji je pobedio u sva četiri susreta, a za kraj je dobio aplauze beogradske publike.

"Hvala svima, prvi put da sam u Beogradu i Srbiji, a nisam mogao da zamislim bolju dobrodošlicu. Vratiću se 100%!", rekao je oduševljeni Dominik Tim dodavši da mu je veoma nedostajao tenis.

Zahvalio se Novaku Đokoviću na sjajnoj manifestaciji, a mnogi su se nadali da će u finalu gledati baš njihov međusobni duel, kao svojevrsnu reprizu Australijan opena. Ipak, Filip Krajinović je iznenadio sve i slavio u grupi u kojoj su pored Noleta bili i Viktor Troicki i Aleksandar Zverev.

Videli smo i Đokovićeve suze, koji je pobedom nad Zverevim omogućio jednom Srbinu da ipak igra finale, ali Krajinović nije imao snage posle velike borbe.

Izgubio je prvi set (igralo se do četvrtog gema), da bi u drugom prezentovao najbolju igru na ovom turniru. Ipak, kada je trebalo da "lomi" Tima, ostao je bez energije, žargonski rečeno "ugasio se", pa smo videli još atraktivnih poteza do kraja susreta.

Humanitarni turnir Adrija tur se sada seli u Hrvatsku, a s obzirom na to da je lepa slika obišla svet, svi se nadaju da bi ovo mogao da postane i tradicionalan događaj.

Tagovi