Ostali sportovi

Kirjos je prvo prozivao Novaka, a sad "diže revoluciju" protiv Federera!

Autor Milutin Vujičić

Nezadovoljstvo je usmerio na drugog velikog tenisera...

Izvor: Guliver/Darrian Traynor/Getty Images

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos više puta u poslednjih nekoliko godina isticao je kako ga nervira Novak Đoković, otvoreno ga je "prozivao" u izjavama, međutim izgleda da je pronašao novu "žrtvu" među velikanima ovog sporta.

Nik Kirjos se ovoga puta "okomio" na Rodžera Federera, a sve zbog tvita kojim je danas pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama...

"Pitam se... Da li sam ja jedini koji misli da je sada vreme da se muški i ženski tenis ujedine i budu kao jedno", napisao je Federer i izazvao podeljena mišljenja, a u komentarima mu se javio i Kirjos koji je samo napisao: "DA", aludirajući na to da je usamljen u tom stavu.

S obzirom na to da Švajcarac nije želeo da nastavi diskusiju sa njim, Kirjos se nekoliko sati kasnije ponovo oglasio na istu temu.

"Da li je iko pitao ostatak ATP-a šta misli o spajanju sa VTA i kako je to dobro za nas?", napisao je Kirjos kome se očigledno nije dopalo što Federer samostalno iznosi takve predloge bez konsultacije sa ostalim teniserima. 

Očigledno je da planira da "ruši" Federerovu revoluciju u tenisu.