Ostali sportovi

Filipova prva velika stepenica u karijeri

Autor mondo.me

Lijevo krilo rukometne reprezentacije Crne Gore Filip Vujović je napustio Kangas, a sve su prilike da će se preseliti u devetoplasiranu Navu

Izvor: MONDO

Kangas je bio odskočnica u karijeri Alena Muratovića, Marka Lasice, Mileta Mijuškovića… a sve su prilike da će tako biti i u slučaju 24-godišnjeg Nikšićanina - Filip Vujović je napustio klub punog imena Frigorifikos Moras i nalazi se na pragu Nave.

Kangas je objavio da rukometni reprezentativac Crne Gore neće naredne sezone igrati u Galiciji.

Klub se zahvaljuje Filipu za sav trud uložen tokom boravka u klubu i želi mu mnogo sreće u budućnosti”, saopšteno je iz Kangasa, za koju je Vujović posljednju utakmicu odigrao krajem februara u 19. kolu.

Rukometni savez Španije još nije odlučio kada će se prvenstvo nastaviti (i da li će uopšte), ali sve su prilike da naš as jeste, jer je praktično dogovorio dvogodišnji ugovor sa Navom. Čeka se samo zvanična potvrda da je lijevo krilo (po potrebi srednji bek) ostalo u Asobal ligi, ali je promijenilo klub.

Vujović je izabrao bolji i sređeniji klub (Nava u trenutku prekida prvenstva zbog korone bila deveta, Kangas posljednji), tako da je napravio prvu veliku stepenicu u svojoj karijeri…

Tagovi