Ostali sportovi

FOTO: Joana više nema KVRGE po čelu, hoće da bude atraktivna i majka

Autori mondo.me Milutin Vujičić

"Ja sam još i žena - hoću da budem atraktivna, hoću da budem i majka", kazala je Jendžejčik koja sada izgleda znatno bolje nego posle "borbe vijeka" u oktagonu.

Izvor: Harry How/Getty Images North America

Joana Jendžejčik i Veili Žang priredili su ljubiteljima MMA borbi pravi spektakl početkom marta.

"Borba vijeka", kazali su mnogi, ostavila je sve bez daha, a posebno zastrašujuće posle svega bilo je lice Poljakinje koja je od udaraca praktično bilo deformisano, međutim postepeno je trajao njen oporavak i to je dijelila sa fanovima na Instagramu.


Prije nekoliko nedjelja podijelila je s javnosti da je i dalje u "masnicama" zbog udaraca koje joj je Žang uputila, međutim taj period polako ostaje iza nje...

"Imam još par modrica, a najviše sam se smijala 'mimovima' posle borbe. Iako sam se isključila sa društvenih mreža i dalje sam se smijala... Ipak, ljudi, posle borbe dva dana nisam vidjela na lijevo oko pošto se otok spustio. Bilo je teško, ali to je sve prošlo", kazala je Jendžejčik.

Ona je kazala uvijek postoji "teža strana sporta" koju je morala da osjeti.

"Košta vas ovo sve mnogo odricanja, promjena na tijelu, a ja sam još žena - hoću da budem atraktivna. Hoću da budem majka tako da se brinem i za zdravlje".

Pogledajte kako sada izgleda Joana...

Tagovi