Ostali sportovi

Brejdi posle 20 godina NAPUŠTA Nju Ingland, ima četiri ponude!

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Američki mediji navode da je spreman za taj korak...

Izvor: Guliver/Getty images, Icon Sportswire/Icon Sportswire

Više nije šala!

Počelo je kao spekulacija, ali prethodnih dana u Sjedinjenim Američim Državama sve više se priča o tome da će Tom Brejdi promeniti klub. Legendarni kvoterbek, jedan od najboljih u istoriji, mogao bi posle 20 godina da obuče dres na kome nije grb Nju Inglanda...

Iako se tokom prethodnih nekoliko sezona više pričalo o tome "kada će u penziju", sada je samo pitanje koji klub će predstavljati u takmičarskoj 2020/21.

Naime, Nju Inglend i dalje nije ponudio Brejdiju novi ugovor, pošto čekaju rasplet oko "seleri kepa", a takvo nećkanje odbija slavnog sportistu. Zbog toga je prethodnih dana vodio otvorene razgovore sa drugim klubovima i sada već neće biti iznenađenje ako više ne bude član Petriotsa.

Brejdli postaje slobodan agent 18. marta, a videćemo da li će Bil Beličik ostati bez svoje "desne ruke", i to na sopstveno insistiranje pošto nije inicirao razgovore sa njim.

Gde će Brejdi igrati naredne sezone?

Za sada se spominju Las Vegas Rajdersi, L.A. Čardžersi, Indijanapolis Koltsi i Majami Delfinsi.

Podsetimo, Petriotsi su Brejdija birali kao tek 199. pika na draftu 2000. godine i napravili su najbolji potez u istoriji NFL lige. Brejdi im je doneo šest trofeja, a tri puta je biran za MVP-a lige. Ipak, sada su mu već 42 godine i u ovom plej-ofu nije napravio razliku...