Ostali sportovi

Ducati predstavio novi izgled motora s novim sponzorima (FOTO, VIDEO)

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Čuvena mobilna kompanija iz Čikaga postaje zvanični partner Ducati Corse moto tima

Kompanija Motorola je najavila globalno partnerstvo sa kompanijom Ducati, vodećim svetskim inovatorom u svetu motociklizma.

Prilikom predstavljanja novog partnerstva, Ducati je predstavio i svoj dugoočekivani motocikl za 2020. godinu na kom se nalazi i Motorola logo.

Legendarni Motorola logo će se sada, pored motora, nalaziti i na timskoj odeći koju će Ducati motociklisti nositi.

Kako smo konstantno u potrazi za novim načinima na koje bismo promovisali Lenovo i Motorola brendove, partnerstvo sa kompanijom Ducati je strateška i pravovremena odluka“, izjavio je Motorola CFO Francois LaFlamme i dodao: “Nakon skorašnjih predstavljanja novih proizvoda, Motorola je na sebe skrenula pažnju globalne javnosti i zato smo uzbuđeni zbog dodatne promocije koju će ovo partnerstvo stvoriti“.

Ducati Corse Sporting direktor Paolo Ciabatti je ovom prilikom izjavio: “Veoma nam je drago što smo započeli ovu novu i atraktivnu saradnju sa Motorola-om, istorijskim brendom, koji sa Ducati-jem deli brojne zajedničke vrednosti kao što su tehnologija, performanse i dizajn“.

Ova 2020. godina će biti izuzetno uzbudljiva godina za Motorola-u i Ducati, a u prilog tome idu i reči Francoisa LaFlammea: “Ovo je savršeno partnerstvo dva brenda i sa velikim zadovoljstvom čekamo da vidimo Motorola logo u samom centru ovog sporta“. Kao deo ovog višegodišnjeg partnerstva, Lenovo će nastaviti da bude ključni tehnološki partner Ducati Corse tima, kako na stazi, tako i van nje.

Premijera novih motocikala počinje od 15. minuta, pogledajte!

The 2020 MotoGP Ducati Team Presentation video (MobIT)
Izvor: Ducati