Ostali sportovi

U subotu tribina o sportskoj motivaciji na Ekonomskom fakultetu

Autor mondo.me

U subotu, u sali Sali “Mediteran” na drugom spratu Ekonomskog fakulteta u Podgorici sa početkom u 18 sati održaće se sportska tribina za sportiste, sportske radnike i roditelje

Izvor: NVO “Centar za psihološke pripreme sportista”

Organizatori su NVO "Centar za psihološke pripreme sportista" i karate klubovi iz Crne Gore koji će na tribini pokušati dati odgovore na pitanja "Koliko je teško postati šampion? Koje su prepreke na putu uspjeha? Kako i posle poraza ostati jak i nastaviti još jače?".

"Ponekad je dovoljno da nas na velike stvari motiviše svega nekoliko riječi uspješnih, ostvarenih sportista. Sportista koji su se dokazali u svojoj istrajnosti, borbi i uspjehu. Njihovi vrhunski rezultati, želja, posvećenost i prevelika ljubav prema poslu/sportu, jasno pokazuju da je na svijetu sve moguće ukoliko se u potpunosti posvetite onom što radite. Zaista, sve može da ima potpuni smisao ukoliko istinski vjerujete"

Na tribini će o motivaciji za bavljenjem sportom, izazovima i slično govoriti istaknuti bokserom Peđa Radošević i karatisti Marina Raković i Mario Hodžić.

Osim sportista, posjetioci će biti u prilici da čuju mišljenja na ovu temu od pshoterapeuta Marije Babić i Mr Veselina Piletića.