Ostali sportovi

Nenad Peruničić odredio spisak: Oni nastavljaju pripreme za EURO

Izvor mondo.rs Izvor Beta

Poznato je u kom sastavu će se rukometaši Srbije okupiti prvog dana 2020.

Izvor: MN Press

Posle kontrolnih utakmica protiv Egipta, završenih porazomi pobjedom Srbije, selektor reprezentacije Srbije Nenad Peruničić sastavio je spisak od 17 imena igrača koji će nastaviti pripreme za Evropsko prvenstvo (9-26. januara).

Možda ce vas zanimati

Uoči Nove godine i dolaska igrača koji igraju u Bundesu, šef struke "orlova" odredio je sastav tima koji će se 1. januara okupiti u Kovilovu i krenuti na pripremni turnir u Francusku, gdje će 3. januara igrati protiv domaćina i dva dana kasnije protiv Norveške.

Posle drugog testa u Francuskoj, naš tim će otputovati u Grac, gdje će završiti pripreme za start kontinentalnog turnira i prvu utakmicu protiv Belorusije (9. januara). U uvodnoj grupnoj fazi rivali našem timu biće i Crna Gora (11. januara) i Hrvatska (13. januara).

Plasman u sledeću fazu izboriće dvije najuspešnije ekipe grupne faze.

Na spisku Peruničića su: Ivan Mošić, Stefan Vujić, Stevan Sretenović, Nikola Crnoglavac, Milan Đukić, Živan Pešić, Bogdan Radivojević, Aleksa Kolaković, Nemanja Ilić, Miljan Pušica, Zoran Nikolić, Lazar Kukić, Nemanja Zelenović, Mijajlo Marsenić, Vladimir Cupara i Tibor Ivanišević.