Ostali sportovi

“Ruskinje prejake, dobro znam Šveđanke”

Autor mondo.me

Selektor rukometašica Crne Gore Per Johanson razočaran nakon poraza u utakmici koja je mogla da nas približi polufinalu, ali je optimista pred sjutrašnji meč sa njegovim zemljakinjama

San o polufinalu je ostao samo san, ali nada u kvalifikacije za Olimpijske igre još živi!

“Lavice” su izgubile od Rusije 35:28, na to se nadovezao poraz Japana od Španije, pa je polufinale Svjetskog prvenstva u Japanu definitivno izgubljeno. Selektor Per Johanson je bio razočaran nakon što je Rusija demonstrirala moć protiv naših rukometašica.

Možda ce vas zanimati

“Rusija je bila ekstremno dobra danas. Mi smo bili odlični u prvom poluvremenu, a onda smo počeli da igramo pogrešno i rival nas je kaznio. Dakle, jedno dobro poluvrijeme i početak drugog nisu dovoljni da se pobijedi Rusija”, rekao je Johanson.

Međutim, crvene nisu rekle posljednju riječ na Mundijalu - sjutra od 12.30 igraju sa Johansonovim zemljakinjama Šveđankama odlučujući meč za plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre.

“Sada imamo još jednu šansu, potrebno je da vratimo fokus i da se spremimo za Švedsku. Znam ih dobro naravno, mnoge od njih sam i trenirao. Neće biti iznenađenja, sve će se odlučiti na terenu”, rekao je Johanson.