Ostali sportovi

Johanson: Prazan sam, preovladava tuga

Autor mondo.me

Selektor rukometašica Crne Gore utučen nakon poraza reprezentacije od Španije pošto zna da je utakmica bila praktično dobijena

Od gotovog - veresija!

Ženska rukometna reprezentacija je imala dobijenu utakmicu protiv Španije, imala je situaciju da prenese četiri boda u narednu grupu, ali prazan hod od 43. do 58. minuta je koštao izabranice Pera Johansona.

Možda ce vas zanimati

Na kraju nije osvojen ni bod, već je ispisan poraz od 27:26, prvi nakon četiri startne pobjede.

Švedski strateg na klupi “lavica” nije mogao da objasni kako to da Jovanka Radičević i drugarice punih 15 minuta nisu postigle gol.

Potpuno sam prazan. U većem dijelu meča smo kontrolisali sve, do jednog trenutka u drugom poluvremenu kada se nešto dogodilo - šta, u ovom trenutku teško da mogu da objasnim”, slegao je ramenima Johanson, a onda se nadovezao.

Previše igračica nije našlo ritam, poklonili smo im mnogo i to nas je skupo koštalo. Ponosan sam na finiš, vratili smo se, ali je Barbosa pronašla sjajan šut, mada smo mogli i bolje da reagujemo. Puno je emocija, a prevladava tuga”, poručio je naš selektor.

Crna Gora u Glavnu fazu prenosi dva boda (mogla je četiri!), a iz nove grupe u kojoj će biti šest timova - Španija, mi, bolji iz duela Rumunija - Mađarska plus Rusija, Švedska i Japan - u polufinale će dvije najbolje selekcije. Naš prvi rival je Japan u nedjelju.

Još imamo velike, velike šanse , a moj posao je da zadržim tim zajedno i da budemo spremni za prvu utakmicu u glavnoj rundi”, kazao je Johanson.


Tagovi