Ostali sportovi

Radičević: Crna Gora pokazala karakter

Autor mondo.me Izvor MINA

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore protiv Mađarske potvrdila je snagu i pokazala da izdanja protiv Senegala i Kazahstana nijesu realna slika njenog kvaliteta, kazala je kapiten Jovanka Radičević.

Izvor: MN Press

Crnogorske rukometašice sdavladale su jutros u Kumamotu, u trećem kolu C grupe Svjetskog prvenstva, selekciju Mađarske 25:24 i dva kola prije kraja obnezubijedile Glavnu rundu.

Radičević je kazala da je ekipa pokazala karakter.

Možda ce vas zanimati



"Sve što nije išlo na prve dvije utakmice danas je izašlo iz nas. Drago mi je što smo bile samokritične nakon prva dva meča, znale smo da to nije prava Crna Gora", rekla je Radičević.

Ona je istakla da se ne sjeća da je neka ekipa imala toliko isključenja u prvom poluvremenu, navodeći da ni to nije moglo da ih poremeti.

"Presrećna sam i preponosna, posebno zbog toga što dajemo sve jedna za drugu, nevažno ko je na terenu, da li nas je četiri ili pet. Ovaj tim ima ono što nijedan drugi nema - srce i karakter.Nemamo mnogo vremena za oporavak, slijedi nam Rumunija", kazala je Radičević.

Srednji bek Milena Raičević kazala je da je srećna zbog pobjede i načina na koje su odigrale meč.

"Imale smo veću želju, igrale smo jako, što se vidjelo i po isključenjima. Nismo dale na sebe, nismo dale da nas ništa poremeti. Možemo da budemo zadovoljne, ali ne želimo da stanemo, želimo da igramo još bolje. Utakmica je bila jedna od važnijih, praktično biti ili ne biti, a mi smo pokazale karakter kad je bilo teško", kazala je Raičević.

Crna Gora će u četvrtom kolu, sjutra u sedam sati ujutro, igrati sa Rumunijom.