Ostali sportovi

Bez Ivone Pavićević na SP

Autor mondo.me Izvor MINA

Lijevo krilo crnogorske reprezentacije Ivona Pavićević neće putovati na Svjetsko prvenstvo u Japanu, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Izvor: MN Press

Navodi se da je Savez, nakon objavljivanja informacije da je rumunski klub Korona Brašov, čiji je Pavićević član, koristio nedozvoljene metode u medicinskom tretmanu svojih igračica, odlučio da ona ne bude dio tima za predstojeće takmičenje, dok se ne raščisti kompletna situacija oko tog događaja.

Saopšteno je da će Pavićević i u budućnosti biti dio nacionalnog tima, navodeći da su u savezu uvjereni da svojim samostalnim činjenjem nije neko ko bi koristio nedozvoljena sredstva.

"Veoma mi je žao što se Ivona našla u toj situaciji. Ivona je i dalje naša lavica. Tim i ja dajemo joj podršku u svemu u ovoj teškoj situaciji", kazao je selektor Johanson.

Pavićević je kazala da žali što je sebe dovela u tu situaciju.

"Uvažavam odluku Saveza i selektora da ne putujem sa ekipom, smatrajući je ispravnom kako bi se spriječila i najmanja mogućnost da se naškodi državnom timu. Svim srcem sam uz lavice i vjerujem da ću izaći jaka iz ove situacije i ponovo biti dio tima", kazala je Pavićević.

Tagovi