Ostali sportovi

Liga šampiona se vraća u Kotor!

Autor Teodora Orlandić Izvor Vijesti

Posle skoro 14 godina, u Kotor se vraća najjače klupsko vaterpolo takmičenje.

Izvor: MN Press

Primorac će od 20 časova u 2. kolu ugostiti Savonu, dok će Jadran kao i prošle sezone domaće utakmice igrati u drugoj državi, preciznije u Trebinju, gdje će danas od 18.15 napasti Barselonetu. 

"Liga šampiona se vratila u Kotor poslije 14 godina - biće to dobra prilika da napunimo tribine i odigramo pravu utakmicu, što nam je nedostajalo u posljednja dva meča, gdje nismo bili zadovoljni odbranom", izjavio je Draško Brguljan, prenose Vijesti.

Kotorani će protiv Savone juriti trijumf nakon dva vezana poraza, ali i utakmica u kojima nisu razočarali protiv jakih timova kakvi su Olimpijakos i Jadran iz Splita.

"Nastojaćemo do utakmice da popravimo odbranu koliko se može popraviti. U principu, nije taktička stvar već je do nas. Jednostavno nedostajalo nam je malo agresivnosti. Nadam se da ćemo već od Savone popraviti defanzivu ", dodao je Brguljan.

I Jadran je poražen u prvom kolu, ali nije razočarao na bazenu u Marseju. Sada će protiv velike Barselonete tražiti prve bodove. Za razliku od Primorca bez spektakla u Herceg Novom, pošto su poznati problemi tima sa Škvera sa bazenom, a vodeći ljudi kluba su izabrali Trebinje prije Kotora, Budve ili Podgorice...

"Ovdje imamo vrhunske uslove, dolazio sam i sa reprezentacijom i uvijek sam bio dočekan i podržan", istakao je Vladimir Gojković, trener Jadrana.

Možda ce vas zanimati