Ostali sportovi

Regionalna Premijer liga: Primorac dočekuje Primorje

Kotorani sjutra od 18h u Budvi u 2. kolu vaterpolo Premijer lige igraju protiv Primorja i jure prvi trijumf.

Izvor: MN Press

Zbog poznatih dešavanja oko imena bazena u Kotoru, vaterpolisti Primorca prvi meč sa hrvatskim klubovima igraće u Budvi - protiv Primorja, a trener Kotorana Vjekoslav Pasković je pozvao sve navijače da podrže ekipu.

Pasković je naglasio da igraju protiv nezgodnog rivala koji je u prvom kolu iznenadio jednog od favorita lige i da to poziva na oprez i ozbiljan pristup od samog starta utakmice i dodao:

"Očekivanja su da pružimo dobru partiju i upišemo prvu pobjedu".

Primorac nije dobro otvorio povratnički sezonu u elitni rang regionalnog takmičenja pošto je u prvom kolu poražen od šampiona Novog Beograda. S druge stane, Primorje je upravo na premijeri pokazalo koliko može da bude nezgodno.

Da momke iz Kotora zanima samo trijumf potvrdio je i italijanski golman.

"Iako je Primorje protivnik kojeg moramo da cijenimo spremni smo i odlučni da pobijedimo. Biće odlična utakmica, a nadam se da ću vidjeti bazen prepun navijača Primorca, jer sam uvjeren da ćemo uz njihovu podršku i energiju uspjeti da upišemo trijumf", smatra novi golman Primorca Masaro.

Jadran m:tel, drugi crnogorski klub u Premijer ligi, nakon trijumfa na startu protiv Mladosti na Škveru, ovog puta očekuje gostovanje - u subotu od 19 sati protiv Šapca.