Ostali sportovi

Uznemirujući snimak najljepše UFC fajterke: Nekontrolisano se trese i jedva stoji na nogama prije meča!

Autor Dušan Ninković

Šokantan snimak dijeli se na društvenim mrežama, a mnogi su zabrinuti za zdravlje Ailin Perez.

Izvor: Instagram/ailu.perez.ufc/printscreen

MMA borkinja iz Argentine Ailin Perez našla se u glavnoj ulozi šokantnog snimka koji se nevjerovatnom brzinom raširio na društvenim mrežama - ona je jedva uspijevala da ostane na nogama tokom merenja pred UFC meč protiv Darije Železnjakove, a sve kao posledica surovog skidanja kilograma da bi "prošla" na vagi.

Na kraju nije uspjela da bude ispod postavljene granice, a snimak jasno ukazuje da je ugrozila svoje zdravlje. Otežano se kretala, jedva je uspjela da napravi iskorak i kroči na vagu, a određeni djelovi tijela tresli su se bez ikakve kontrole. Ailin, jedna od najlepših djevojaka u borilačkim sportovima, nije mogla da kontroliše ni ruke ni noge...

Skidanje kilograma pred merenje veoma je mučan, ali i uobičajen proces koji prolaze svi MMA takmičari i takmičarke, ali je ovo primjer koliko je ta praksa pogubna za organizam. U samo nekoliko dana Ailin Perez morala je da izgubi veliki broj kilograma, iz organizma izbaci vodu i dovede zdravlje u pitanje, a zatim da kilograme vrati u samo 24 časa koliko ostaje do borbe, da u oktagonu ne bi bila lak zalogaj protivnici. Pogledajte kako inače izgleda Ailin Perez, poznata po svom provokativnom ponašanju: 

Ailin Perez ima skor od 10 pobjeda i dva poraza u profesionalnoj karijeri, dok je u UFC organizaciji trenutno na skoruu 3-1. Protiv Darije Železnjakove boriće se iako je "pala" mjerenje, ali će zbog kršenja postavljenih pravila biti novčano kažnjena - dio njene zarade od meča biće preusmeren na račun protivnice će imati prvi pravi izazov u UFC.

Snimak sa mjerenja koji se raširio društvenim mrežama veoma je uznemirujuć:

Tagovi