Ostali sportovi

Novak usred noći pokazao kakva je faca: Zbog Sinera progovorio italijanski, čestitao i "tigrici"!

Novak Đoković je čestitao Arini Sabalenki, Janiku Sineru i Tejloru Fricu.

Izvor: MN Press

Novak Đoković je ponovo pokazao kakav je čovjek, sportista i gospodin! Očigledno je pratio sva finala US Opena, a čim su se završio čestitao je pobjednicima, ali i jednom finalisti. Odmah se oglasio kada je Arina Sabalenka uzela prvi pehar na US Openu u karijeri, a zatim se obratio Janiku Sineru i Tejloru Fricu koji su igrali muško finale. 

"Čestitam tigrice, Arina!", napisao je Novak bjeloruskoj teniserki sa kojom je veliki prijatelj. Ona je osvojila treći grend slem pehar, a prvi na US Openu pobjedom nad Džesikom Pegulom iz Amerike 7:5, 7:5. Ipak, uprkos tome što je uzela trofej i dalje je druga na VTA listi iza Ige Švjontek. 

Janiku Sineru koji je savladao Tejlora Frica u muškom finalu obratio se na italijanskom i napisao je: "Čestitam", dok je Amerikancu čestitao na sjajnom turniru i prvom grend slem finalu. "Svaka čast na sjajnom turniru i prvom grend slem finalu", stoji u poruci Novaka Đokovića rivalima. 

Opet je pokazao da nije sujetan i da ga ne pogađa uspjeh drugih. Oglasio se i svima od srca čestitao, iako on sam nije imao dobar turnir. Ispao je u trećem kolu, što mu se baš rijetko dešavamo na grend slemovima u karijeri.