Ostali sportovi

Siner ušao u finale, a svi pričaju o sceni sa terena: Rival povraćao usred meča, pa zgrozio publiku!

Autor Nikola Lalović

Imamo oba finala US Opena u singlu!

Izvor: Twitter/Tancredi Palmeri

Imamo finale US Opena! Igraće Janik Siner i Tejlor Fric, a umjesto tenisa mnogo se više priča o potezu Džeka Drejpera na meču sa Italijanom. Dobro se držao Britanac, ali ga je na kraju Siner dobio 7:5, 7:6, 6:2. Nije imao snage Britanac da u završnicama doda još malo gasa i dobije neki set, a i na terenu se vidjelo da mu ponestaje snage. 

U drugom setu pri rezultati 4:3 u gemovima za Drejpera on je povratio direktno na teren! Očigledno je napor tokom turnira bio preveliki, a Drejper nakon što je to uradio otišao je do ugla, uzeo peškir i sam obrisao taj dio terena. Ipak ono što je šokiralo publiku je što je nakon toga tim istim peškirom obrisao lice! Pogledajte tu scenu: 

Drugi finalista US Opena je Amerikanac Tejlor Fric koji je u domaćem polufinalu savladao Frensisa Tijafoa u drami od pet setova 4:6, 7:5, 4:6, 6:4, 6:1 i publika će biti apsolutno na njegovoj strani u finalu. 

Što se tiče Imaćemo Amerikanku i u ženskom finalu pošto će Arina Sabalenka igrati sa Džesikom Pegulom. Sabalenka je dobila Emui Navaro 6:3, 7:6, dok je Džesika Pegula bila boilja od Karoline Muhove 1:6, 6:4, 6:2.