Ostali sportovi

Drama na US Openu, Kecmanović gledao u strahu: Rival kolabirao, u kolicima napustio teren

Miomiru Kecmanoviću nije bilo svejedno kada je vidio šta se dešava sa Jošihitom Nišiokom.

Izvor: X/@GerdaPardiac/@Tennis_Now

Kakva drama na US Openu! Miomir Kecmanović je dobio svoj meč prvog kola protiv Jošihita Nišioke 7:6, 2:6, 7:5, 5:7, 1:0 pošto se Japanac bukvalno srušio na terenu i predao mu meč početkom petog seta. 

Japanac je nakon prvog gema odlučujućeg seta prvo stajao na terenu sa glavom pognutom dole, zatim je počeo da zapomaže od bolova i srušio se na teren. Nije mogao Nišioka da stoji na nogama, a ljekari su brzo dotrčali da vide šta je sa njim. Dotrčao je i Kecmanović i sjeo pored Nišioke, koji nije mogao da dođe sebi. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Jako ga je zabrinuto gledao srpski teniser, a nakon 20 minuta u kojima se ukazivala hitna pomoć Kecmanovićevom rivalu odvezli su ga sa terena u kolicima. Poslije svega je Kecmanović istakao da je sparina razlog za ovakve stvari koje se dešavaju u Njujorku.  "Pitao sam ga da li želi vodu ili gel, ali kada se dogode ovakvi grčevi, ne možeš ništa da uradiš. Moraš da istrpiš i to je to.Nije stvar koliko je vruće, nego baš sparno. Već poslije prvog seta sam se cijedio. Srećom se sunce sklonilo iza oblaka pa je bilo kasnije malo lakše", istakao je Kecmanović. 

Srpski teniser nastavlja takmičenje u drugom kolu gdje će imati jako težak posao pošto ga čeka duel sa Lorencom Musetijem. U drugo kolo je poslije pet setova prošao i Laslo Đere koji će se sastati sa Novakom Đokovićem. Prvo kolo u utorak igraju Hamad Međedović i Dušan Lajović. Jako će težak posao imati obojica pošto Lajović igra sa Danilom Medvedevom, a Mađedović sa Fabijanom Marošanom. Ako prođu dalje sastaće se u drugom kolu.