Ostali sportovi

Novak došao u Njujork i odmah "pecnuo" Amerikance: Natrljao im na nos krađu protiv Srbije

Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković pecnuo Amerikance za to što su imali "mnogo sreće" protiv Srbije na Olimpijskim igrama, a dobro znamo šta to znači.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković već nekoliko dana je u Njujorku, gdje se sprema za početak US opena, a dani su mu ispunjeni brojnim obavezama jer pored treninga - mora da izađe u susret i svojim sponzorima. Tako je nakon panike koju je izazvao odlaskom sa treninga protiv Holgera Runea bio na događaju "Lakosta", a istovremeno je "pecnuo" i Amerikance zbog svega onoga što se dešavalo na Olimpijskim igrama.

Kada kažemo "svega onoga", prije svega mislimo na polufinale košarkaškog turnira kada je Srbija "ispustila" veliku prednost protiv SAD, djelimično zahvaljujući sudijama. To je naravno ispratio i Đoković koji je upravo pred Amerikancima želio da ih podsjeti na ono što se dogodilo.

"Moram da čestitam Americi na zlatu, ali imali ste mnogo sreće u polufinalu protiv Srbije. Trebalo je da izgubite. Imali smo vas na konopcima, vodili smo sa 13 poena razlike na ulasku u posljednju četvrtinu. Onda je drim-tim pokazao zbog čega je drim-tim...", rekao je Nole.

"Ali, mi smo i te kako ponosni na naš košarkaški tim, uvijek i jesmo. Oni su nevjerovatni. Košarka je sport broj jedan u našoj zemlji i godinama je tako. Tradicija, istorija, klupska i nacionalna košarka, sve je to odlično i zbog toga smo veoma srećni", dodao je.

Podsjetimo, Novak Đoković u noći između ponedjeljka i utorka od 01.00 igra protiv Radua Alboca iz Moldavije.