Ostali sportovi

EGZIBICIJA PRED US OPEN: Novak i Karlos sa legendama na "Artur Ešu"

Autor Dragan Šutvić

Sjajna uvertira nas čeka pred US open. Mekinro i Đoković će igrati protiv Agasija i Alkaraza, ne, nije šala, dobro ste pročitali.

Izvor: Profimedia

Poslije, takoreći, emotivnog pražnjenja na balkonu beogradske Skupštine nakon osvajanja zlatnog odličija u Parizu, Đoković se vratio odmoru u Crnoj Gori. Danas smo mogli vidjeti snimke Novaka kako trenira na crnogorskom primorju i „puni baterije“ za Njujork.

Danas je i zvanično potvrđeno da će Novak i Karlitos igrati egzibicioni meč na „Artur Ešu“, i to sa legendama američkog i svjetskog tenisa, Džonom Mekinroom i Andreom Agasijem. Finalisti ovogodišnjeg Vimbldona i Olimpijskih igara će pokušati da, prije svega, zabave publiku u Njujorku, što im nije strano.

U većini slučajeva, igrači baš i ne vole ovakva dešavanja jer im to samo skreće fokus sa turnira ali kada je u pitanju Novak, znamo da uvijek napravi šou na dešavanjima poput ovom. Sjetimo se da je na ovogodišnjem Australijen Openu napravio sjajan egzibicioni meč neposredno prije turnira. Na „Rod Lejver Areni“ je u paru sa Arinom Sabalenkom igrao protiv grčkog para Stefanos Cicipas/Marija Sakari.

Priredio je Nole šou i sa Nikom Kirjosom kada je Nik bio u ulozi voditelja i novinara, te su na terenu malo „ćaskali“ o Novakovoj karijeri i tenisu generalno.

Novak je potvrdio i da će 17. septembra igrati egzibicioni meč u Sofiji sa Grigorom Dimitrovim, a sigurno je da će i u Njujorku i u Sofiji, igrači prirediti meč sa puno smijeha.

Meč Mekinro/Đoković i Agasi/Alkaraz će se igrati 21. augusta, a US open počinje 26. augusta gdje će srpski as braniti titulu.