Ostali sportovi

SRBI SA BALKONA PRAVO NA ŽURKU: Novak sa Jelenom, Jokić sa trudnom Natalijom, Bogdan, Aleksa (video)

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Jokić je sa trudnom suprugom Natalijom došao na žurku, tu su i Novak Đoković, Bogdan Bogdanović, košarkaši...

Izvor: Kurir

Doček na Balkonu, spektakl pred 40.000 ljudi, pa onda nastavak proslave i žurka u jednom beogradskom lokalu. Tako je izgledalo ovo veče za srpske sportiste i osvajače medalja sa Olimpijskih igara. Okupljanje je već počelo, među prvima su stigli Novak i Jelena Đoković, pa Nikola Jokić sa trudnom suprugom Natalijom, tu su Bogdan Bogdanović, Aleksa Avramović i mnogi drugi.

Svi oni su na okupu i žele da nastave sa slavljem. Zašto i ne bi, kada su to i te kako zaslužili. Donijeli su odličja Srbiji, obradovali naciju i sada uživaju. Djeluje da će da se slavi ne samo večeras već i u narednim danima i to raznim gradovima u zemlji.

Na snimcima se vide kako Nikola dolazi sa suprugom Natalijom, da je Novak već tu, Bogdan je takođe među prvima stigao, Aleksa takođe sa suprugom Teodorom. Srpski sportisti se spremaju za žurku na kojoj će da se pjeva, pije, slavi...

Pjevaće im Đani, Tanja Savić, stigao je i Željko Šašić, očekuje se da će doći i još neki jpevači. Kao što kaže ona hit pesma "izlasci do jutra, niko ne misli na sutra..."