Ostali sportovi

ANGELINA OVIM VIDEOM ODUŠEVILA SVE: Posle suza u Parizu pokazala kakva je ratnica!

Autor Nikola Lalović

Angelina Topić se ne predaje, odmah je krenula da trenira za nove uspjehe.

Izvor: Instagram/angelinatopic/Printscreen

Samo nekoliko dana nakon bolnog opraštanja od Olimpijskih igara Angelina Topić je ponovo na treningu! Ona je na svom instagram profilu podijelila snimak sa treninga, a vidjeli smo i jedan detalj koji je svima upao u oko. Oko članka desne noge imala je zavoj!

Naša mlada atletičarka je sa velikim ambicijama otišla u Pariz, a tamo je doživjela nevjerovatan peh. Na zagrijevanju pred početak kvalifikacija se povrijedila, a onda je sa povređenim zglobom uspjela da skoči prvo 188, a onda i 192 centimetra i da se plasira u finale. Ipak povreda je bila jača i ona se u finalu nije pojavila, pa je tako podelila poslednje 12. mesto sa Valdivijom Martins. 

U finalu je za medalju, tj. za bronzu dovoljno bilo da se preskoči 195 centimetara koliko su preskočile Ukrajinka Irina Herašenko i Australijanka Elenor Paterson. Nikol Olislagers iz Australije je sa 200 centimetara bila druga, a sa istom visinom je Jaroslava Mahučik iz Ukrajine bila prva. Tih 195 je Angelina preskakala više puta u karijeri, a za sada joj je lični rekord 197 centimetara. Pogledajte njen trening: