Ostali sportovi

VIDIO SAM ŠTA JE NOLE URADIO U OLIMPIJSKOM SELU I MORAM DA VAM KAŽEM "Više ne smijem bez prisustva advokata"

O Novaku Đokoviću i njegovim potezima na Olimpijskim igrama pisao je i jedan španski sportista.

Izvor: MN Press

Novak Đoković godinama je čekao i konačno dočekao zlatnu medalju sa Olimpijskih igara. Osvojio je bronzu u Pekingu 2008. godine i sada je u Parizu, 16 godina kasnije, uzeo olimpijsko zlato. Poslije pobjede protiv Karlosa Alkaraza i svih obaveza koje je imao proslavio je uspjeh na sebi svojstven način, sa srpskim sportistima.

Otišao je pravo u Olimpijsko selo i tamo je sa sunarodnicima slavio zlato. Kako je to izgledalo sa strane? Opisao je jedan španski sportista. "Ja sam španski olimpijski sportista, nalazim se u Parizu i takmičim se, nisu ovo moje prve Igre, nemam još medalju. Više neću da otkrivam bez prisustva svog advokata. Ispred delegacije Španije nalazi se Olimpijsko selo gdje se nalazi srpski tim", navodi se na početku teksta objavljenog na "Mundo Deportivu".

Sportista, koji očigledno želi da ostane anoniman, nastavlja svoje izlaganje. "Tu se onda pojavio Novak Đoković, sa zlatnom medaljom oko vrata, čekao je to 16 godina. Njegovo prisustvo izazvalo je ludnicu među sportistima. Svi su se bacili na njega, tražili su sliku, pozdrav, bilo je to na neki način brutalno uznemiravanje. Međutim, Nole je bio veoma srećan i svakome je izašao u susret. Takva posjeta pokazuje da je Novak želio svoj uspjeh da proslavi sa sportistima iz svoje zemlje, sjajan gest. Zato ga u Srbiji vole toliko i smatraju ga šampionom naroda."

Na kraju teksta spomenuo je da je u Olimpijskom selu otvorena radnja sa tetovažama i da je interesovanje veliko, a onda je napravio i poređenje između Đokovića i američkih košarkaša. "Američki drim-tim ne živi u Olimpijskom selu, već su tu u hotelu koji je u blizini. Ono što su mi rekli i što sam i ja mogao da vidim jeste da svaki od igrača ima oko 30 ljudi u svojoj sviti, imaju svoje ljude od povjerenja. To je neki potpuno drugi nivo", zaključuje se u tekstu.