Ostali sportovi

"Pi*ko jedna, mamu ti je*em bezobraznu!" HRVATSKI SELEKTOR PSOVAO SRPSKOG SUDIJU NA OLIMPIJADI!

Autor Dragan Šutvić

Vulgarne psovke Ivice Tucka ka srpskom arbitru Vojinu Putnikoviću

Izvor: Profimedia/Tom Dubravec

Reprezentacija Hrvatske pobijedila je Grčku 14:13 u jednom od derbija vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama. U važnom trenutku meča, selektor Hrvata Ivica Tucak pobjesnio je na sudije za vrijeme tajm-auta. Nakon što je srpski arbitar Vojin Putniković dosudio "brutaliti" hrvatskom reprezentativcu Matijasu Biljaki, tim Ivice Tucka četiri minuta morao je da igra sa igračem manje. Hrvatski selektor se teško mirio sa tom odlukom i nizao je psovke.

"Pi*ko jedna, ono je 'violence', zato mi radimo tri godine šu*ak jedan, mamu ti je*em bezobraznu", bljuvao je vatru trofejni stručnjak, tvorac generacija koje su Hrvatskoj donijele titulu pr vaka Evrope 2022. i svjetske titule 2017. i 2024.

Hrvati su trijumfovali i uoči posljednjeg kola zauzimaju prvo mjesto na tabeli sa devet bodova, tri trijumfa i jednim porazom, ali i sa odigranom utakmicom više od Italije, koja ima osam bodova.

Tucak je ranije na turniru u Parizu takođe bio u centru pažnje zbog izjave da hrvatski tim gladuje i da je ishrana na turniru veoma loša. Ono što mu je ipak najbitnije je izboreni plasman u četvrtfinale, u kojem će Hrvati od 7. avgusta igrati za plasman u borbu za medalje. Hrvatska je osvojila prvi i posljednji put samostalno zlato na olimpijskim igrama 2012. godine, u Londonu.