Ostali sportovi

ITALIJAN MISLI DA JE NOLE LAŽIRAO POVREDU?! Sraman komentar Lorenca Musetija nakon poraza od Đokovića

Autor Nebojša Šatara

Lorenco Museti nije ubijeđen da je Novak Đoković bio povrijeđen kao što se to činilo.

Izvor: X.com/Sarx88/Kurir Dado Đilas

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Olimpijskih igara u Parizu pošto je pobijedio Lorenca Musetija (6:4, 6:2), iako je igrao povrijeđen protiv Italijana. Nole je zaradio povredu koljena u četvrtfinalu protiv Stefanosa Cicipasa, ali je stisnuo zube i tako uprkos problemima došao do medalje, međutim ponovo se povela priča o tome da li je sve lažirao!?

Ko zna koji put od kada je Nole na velikoj sceni, postavlja se ovakvo pitanje, tako da je i Lorenco Museti stao na stranu teoretičara zavjere koji u svemu vide problem. Na pitanje na konferenciji za medije kako je vidio povredu Đokovića, Museti je odgovorio brzo kontrapitanjem: "Nisam vidio... Iskreno, to je... A šta ste vi vidjeli? Da li se kretao dobro ili ne?", rekao je Italijan, na šta mu je novinar rekao da se Đoković "dobro kretao".

"U redu, da, kretao se dobro!", rekao je Museti, očigledno nezadovoljan što je u meč ušao sa mišlju da će dobiti Đokovića bez da se oznoji, kao da je nesvjestan činjenice da bi dao sve za medalju za Srbiju.

Podsjetimo, Novak Đoković će se za zlatnu medalju boriti protiv Karlosa Alkaraza u nedjelju, a zvaničan termin se još čeka. To bi najvjerovatnije trebalo da bude oko 14 časova, dok su dobre vijesti i da nedjelja neće biti naročito topao dan, odnosno očekuje se oko 25 stepeni u Parizu.

Pogledajte i kako je Novak Đoković proslavio pobjedu nad Lorencom Musetijem i plasman u svoje prvo olimpijsko finale koje je čekao čitavu svoju profesionalnu karijeru: