Ostali sportovi

ANGELINA U KOLICIMA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Objavila fotku iz Pariza, ovo ne valja

Autor Nebojša Šatara

Angelina Topić objavila je fotografiju iz kolica...

Izvor: Youtube/RTS Sport

Angelina Topić objavila je fotografiju iz kolica na Olimpijskim igrama! Loša vijest pred finale koje je u nedjelju u njenoj disciplini skok u vis. Da li će moći da se takmiči? Ona se nada i želi, ali doktor i slika koju je postavila ne djeluje optimistično...

"Finalista Olimpijskih igara. Hvala vam svima od srca. Uradićemo sve što je u našim rukama da se vidimo i u nedjelju", napisala je Angelina na društvenim mrežama. Ono što ohrabruje jeste da su i ona i njen otac Dragutin Topić nasmijani na fotografiji. Nadamo se da je to bar dobar znak.

Podsjetimo, ovako je izgledala njena prva izjava. "Šta da kažem još sam pod utiskom… Tokom zagrijavanja sam nezgodno stala na sunđer i čula sam da je nešto puklo. U trenutku ništa nisam osjetila, a onda sam shvatila da ne mogu da hodam uopšte. Prvih 15 minuta bukvalno nisam mogla da stanem na nogu i je*i ga. Izvinite što sam opsovala. Rekli su mi da probam, nisam uspjela iz zaleta već iz dva koraka. Iz trećeg pokušaja sam uspjela, a kad su digli na 192 nisam osjetila da to mogu sa lakoćom. U nekom trenutku mi se sve slomilo, shvatila sam da ću morati da preskočim", rekla je Angelina Topić za RTS u prvoj izjavi nakon kvalifikacija.

Pogledajte i njenu objavu: