Ostali sportovi

Hit reakcija teniserke iz Kolumbije: Nadal je nije pogledao, a ona ga "pecnula" jednom rečenicom!

Autor Dušan Ninković

Španski teniser nije bio previše raspoložen da se pozdravi sa koleginicom.

Izvor: X/DeportesRCN/printscreen

Španski teniser Rafael Nadal učestvovao je na svojim poslednjim Olimpijskim igrama u Parizu i žrijeb ga uopšte nije pomilovao u glavnom gradu Francuske. Već u drugom kolu namjerio se na Novaka Đokovića i razbijen je na stadionu Filip Šatrije, mjestu koje mu je donijelo najveće uspehe u profesionalnoj karijeri - čak 14 titula na Rolan Garosu.

Dok je napuštao teren nakon poraza od Đokovića, Nadal se našao u neobičnoj situaciji. Prolazio je pored Kamile Osorio iz Kolumbije, dok je teniserka davala izjavu za medije, a djelovalo je da je nije ni primijetio. Bez ikakve reakcije i bez pozdrava Španac je prošetao kroz kadar, na šta je Kolumbijka morala da reaguje - tako je nastala jedna od najsimpatičnijih scena na Olimpijskim igrama.

"Doviđenja, prijatelju", rekla je u šali Osorio nakon što se Nadal udaljio, a tek onda saznala zašto Španac djeluje tako hladno. novinari su joj rekli da je upravo izgubio od Novaka Đokovića. "A, pa zato je malo ljut", rekla je Osorio uz osmjeh. Pogledajte kako je to izgledalo:

Rafael Nadal neće osvojiti medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je eliminisan i u dubl konkurenciji. Od španskog tandema koji su činili Rafael Nadal i Karlos Alkaraz u Parizu su bili bolji Amerikanci Radživ Ram i Ostin Krajiček. Američki dubl plasirao se u polufinale olimpijskog turnira i protiv Čeha će igrati za finalni meč.