Ostali sportovi

Evo kada Novak Đoković igra protiv Cicipasa! Određen termin četvrtfinala Olimpijskih igara u Parizu

Autor Mladen Šolak

Organizatori objavili raspored!

Izvor: Kurir/Dado Djilas

Novak Đoković igraće protiv Stefanosa Cicipasa u četvrtak u 19 časova, u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu! Organizator se oglasio i objavio raspored za naredni dan, prema kojem će Nole igrati u prvom večernjem terminu. Biće to sigurno spektakl! 

Pobjednik meča Novak Đoković - Stefanos Cicipas igraće u polufinalu protiv boljeg iz duela Aleksander Zverev - Lorenco Museti. Novak je prvi, a Stefanos osmi nosilac u Parizu i na putu do Novaka Grk je izbacio Belgijanca Zizua Bergsa, Engleza Dana Evansa i Argentinca Sebastijana Baesa.

Novak Đoković i Stefanos Cicipas odigrali su 13 međusobnih mečeva i skor u njima je 11-2 za srpskog tenisera. Ove godine se nisu sretali, prošle su odigrali samo jedan meč - u finalu Australijan opena u kojem je Srbin slavio u tri seta, a Grk je poslednji put pobijedio Noleta 2019. godine, u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju.

U drugom dijelu "kostura" na teniskom turniru u muškoj konkurenciji igraju Kasper Rud (Norveška) - Feliks Ože Alijasim (Kanada) i Tomi Pol (SAD) - Karlos Alkaraz (Španija). Polufinala su zakazana za petak, meč za bronzu za subotu, a finale za nedelju.