Ostali sportovi

ZORANA UPUCALA ZLATO, pa pala Damiru u zagrljaj: Neviđena drama, pa slavlje sa trobojkom! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Zorana i Damir su digli naciju na noge svojim nastupom i zlatom, a onda su znali kako to da proslave.

Izvor: RTS/Printscree

Srbija je osvojila zlato na Olimpijskim igrama! Zorana Arunović i Damir Mikec su u nevjervoatnom finalu timskog miks takmičenja u disciplini 10 metara vazdušni pištolj uspjeli da savladaju turski par Jusuf Dikec - Seval Ilajda Tarhan. Nevjerovatan meč završen je poslednjim hitcem i naš par je posle mnogo drame i preokreta ipak uzeo zlato. A kada su sudije označile da je kraj, krenulo je neviđeno slavlje! 

Posle godina čekanja, svjetska rekorerka, šampionka koja je osvojila sve moguće medalje na svim takmičenjima koje postoje Zorana Arunović sada je dočekala i onu najveću medalju - zlatnu na Olimpijskim igrama! Kada je vidjela rezutlat, odmah se bacila u zagrljaj svom dugogodišnjem partneru! 

Damir Mikec je dočekao u naručju, a vidjeli smo kako zajedno padaju na zemlju i onda Zorana ljubi Damira pravo u čelo! Cijela Srbija je slavila, a najviše se slavilo u Šateruu gdje su se odmah slavlju priključili i Goran Mikec i Jelena Arunović, brat i sestra našeg slavnog para i njihovi treneri istovremeno. Pogledajte ovo slavlje:

Naravno iz publike je odmah ubačena srpska trobojka jer bez nje slavlje nije moglo da bude kompletno, a još dugo su se Zorana i Damir radovali. Veliki smo osmijeh videli na licu naše Zorane, a i Damir je imao šta da slavi. Nakon što je bio sedmi u finalu u singlu sada je kompletirao svoje medalje. U Tokiju je uzeo srebro, a sada je tome dodao zlato.