Ostali sportovi

ĐOKOVIĆ ZGAZIO NADALA U PARIZU: Održao čas u njegovoj kući!

U drugom kolu takmičenja u Parizu je održao čas tenisa velikom rivalu na stadionu "Filip Šatrije" - 6:1, 6:4!

Izvor: Kurir/Dado Đilas

Novak Đoković demolirao je Rafaela Nadala na Olimpijskim igrama. U drugom kolu takmičenja u Parizu je održao čas tenisa velikom rivalu na stadionu "Filip Šatrije" - 6:1, 6:4! Rezultat je mogao da bude i ubjedljiviji, posebno pošto je u većem dijelu meča djelovalo da je Španac, nažalost, bliže penziji nego ozbiljnom nivou tenisa. Naredni rival biće mu bolji iz duela između Italijana Matea Arnaldija i Njemca Dominika Kepfera.

Bio je ovo 60. okršaj njih dvojice i sada Nole vodi sa 31:29 i veliko je pitanje da li će se sastati na još nekom turniru u budućnosti. Sa ovakvim Rafinim nivoom igre to djeluje gotovo nemoguće. Da nije bilo opuštanja i grešaka srpskog asa u drugom setu, bila bi mnogo veća blamaža za Rafu...

Srbin je od starta krenuo furiozno, odmah je napravio dva brejka, mogao je i sa nulom da završi prvi set, ali je Rafael posle 35 minuta uspeo da se upiše na semafor i to je bilo sve. Slična priča bila je u drugom setu, odmah dupli brejk za 4:0. Moglo je sve da se završi tada, ali se Novak opustio, počeo da greši i onda je bilo 4:4! Tada je napravio brejk i priveo meč kraju.