Ostali sportovi

KOMENTATORA OTJERALI SA OLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU: Kad su čuli šta priča o ženama, to je bio kraj!

Zbog skandaloznog komentara, jedan novinar je isključen sa Olimpijskih igara u Parizu.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Poznati komentator Robert Bob Balard izbačen je sa Olimpijskih igara u Parizu zbog skandaloznog komentara o ženama. Dok je za "Eurosport" komentarisao plivanje, Balard se ponio na neprimjeren način i to je brzo odjeknulo društvenim mrežama, pa ova TV kuća nije imala kud nego da ga kazni.

"Pa, žene tek završavaju. Znate kakve su već žene... Motaju se okolo, šminkaju se", rekao je Balard dok je uživo prenosio dodjelu medalja za štafetu Australije koja je slavila u 4x100 metara slobodnim stilom.

Nije dugo trebalo da se njegov komentar "zavrti" na društvenim mrežama, a dok je jednoj grupi ljudi čak bio simpatičan, za većinu žena bio je uvredljiv i nimalo prikladan u datom momentu. Brzom reakcijom "Eurosporta" odlučeno je da ovaj izvještač bude poslan kući sa Olimpijskih igara, dok nije poznato da li će se više vraćati na posao.

"Tokom izvještavanja komentator Bob Balard je dao neprikladan kometar. Zbog toga je odmah potom uklonjen sa našeg spiska komentatora na Olimpijskim igrama", navodi se u saopštenju "Eurosporta".

Podsjetimo, nije i jedini koji je izbačen sa Olimpijskih igara u Parizu jer je prethodno ista sudbina pogodila brazilsku olimpijku.

Komentator izbačen sa turnira
Izvor: YouTube/News Z